Camp Munch arrangeres i Løten, på Edvards Munchs fødested, for fjerde gang i sommer.

Du må være mellom 15 og 20 år for å søke. Deltakeravgiften er på 3500 kroner, og inkluderer overnatting fra søndag til lørdag, transport i Løten og til Oslo, alt av kunst-materiell, og alle måltider hele uka bortsett fra lunsj og middag på Oslo-turen. Transport til og fra Løten må dekkes av deltakeren selv. Søknadsfristen er 1. april 2024, og du vil få et svar på mail innen 3 uker, om du har fått plass eller ikke. 

PS: Unngå sensitive personopplysninger når du svarer. Alle søkere under 18 år må oppgi kontakt-info til én foresatt.

Les all praktisk informasjon her

Dette er Camp Munch

Du melder deg på ved å svare på spørsmålene i skjemaet under. Der vil du også bli bedt om å begrunne motivasjonen din for å være med, samt sende oss 4-5 bilder av kunsten du lager; for eksempel arbeid innen maling, tegning, skulptur, foto eller liknende. Husk at det ikke er tegneferdigheter eller andre tekniske krav som står i fokus. Det legges mest vekt på søkerens motivasjon for å være med på én uke med intensivt, kreativt arbeid. 

Temaet for sommerens kunstcamp er «livets farger». Edvard Munch omtales som en fargemester, og i år skal campens deltakere lære mer om bruken av farger i egen kunst gjennom ulike øvelser, eksperimenter, teori og praksis.

Arbeidsprøvene du sender inn må vise oss hva du liker å jobbe med, og gi et inntrykk av uttrykket og stilen din. Bildene sendes med filformat «jpg» og gis filnavn «ditt fornavn_etternavn_tittel». Vi håper du søker og gleder oss til å se akkurat ditt bidrag! Endelig påmelding registreres når deltakeravgiften er betalt. Påmeldingen er bindende, det vil si at deltakeravgiften ikke betales tilbake ved frafall.   

Det er en jury som plukker ut de 20 deltakerne som får være med på årets kunstcamp. Deltakelse på Camp Munch kan være en god forberedelse til videre kunststudier. Ønsker du mer informasjon, ta bare kontakt med oss!

Vi gleder oss til å lese søknaden din! 

Med vennlig hilsen 

Hanne Mette Walhovd, kulturrådgiver i Løten: 924 45 108

Nina Molven, kreativ leder fra Fargefabrikken i Fredrikstad: 452 82 222

1Kontaktinformasjon til deg som søker

Er det greit at vi bruker arbeidsprøvene dine i markedsføringssammenheng, på f.eks. nettsider, i pressemeldinger og i sosiale medier?
 

2Foresatte