Er du, eller kjenner du, en ungdom mellom 15-20 år i Østlandsregionen som liker å holde på med kunst, ønsker å ha det gøy med andre kunstinteresserte ungdommer, og kunne tenke seg å jobbe kreativt med profesjonelle kunstnere i én hel uke i sommer? Da bør vedkommende søke på Camp Munch!

Utvider tilbudet med camp i Moss

- Vi er så glade for å få muligheten til å utvide Camp Munch til Moss i samarbeid med Moss kommune, sier Nina Molven i Fargefabrikken.

Sommerkunst-leiren for ungdom arrangeres uken etter Camp Munch i Løten, altså fra 30. juni til 6. juli. Leiren blir på Jeløya hvor Edvard Munch bodde og arbeidet. Undervisningen foregår på idylliske Galleri F15, og ungdommene sover en kort spasertur unna i telt-camp på Galleri Røed.

Tema for sommerens kunstleir i Moss er trykkekunstens magiske verden, og deltakerne vil få en unik mulighet til å fordype seg i silketrykkets muligheter sammen med kunstnerne Joakim Thorendahl, Renate Thor og Jon Benjamin Tallerås.

- Vi skal jobbe i store og små formater, på tekstil og papir, med mønsterdesign og illustrasjon. Det blir undervisning på dagtid, masse moro på kveldstid, utstilling og ekskursjon til Oslo, sier Molven. 

Deltakeravgiften er på 3 500 kroner og inkluderer undervisning, overnatting, transport, Oslo-tur og alle måltider.

Påmelding Camp Munch i Moss finner du her

Vi lover én uke med utprøving og eksperimentering med ulike kunstneriske prosesser, nye kunstinteresserte venner og mye gøy!

Søknadsfristen er 3. mai!

silketrykk